Voetbal

Gezellige bijverdienste bij FC Bergh?

By september 17, 2023 No Comments
Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke- en afwisselende bijverdienste op de zaterdag? Lees dan snel verder!
Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen dus zal het weer gezellig druk worden bij FC Bergh. Daarom zijn we op zoek naar kantinemedewerkers voor de zaterdag, ter versterking van het huidige team.
Nadat je goed bent ingewerkt word je ingedeeld op de zaterdag tussen 12:00 en 20.00. Welke uren- en hoe vaak je draait, wordt in overleg met jou bepaald. De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van koffie, overige dranken en snacks. Daarnaast zorg je voor een opgeruimde keuken en kantine en draag je bij aan een gezellige sfeer. We zoeken meerdere keukenprinsen en/of prinsessen. Zowel jong als oud, lid of geen lid. Mocht jouw voorkeur en naar uit gaan om achter de bar te staan dan regelen we dat!
FC Bergh zorgt voor een sportieve- en prettige werkomgeving en een vergoeding die minimaal gelijk is aan wat je als vakkenvuller zou verdienen. Van jou verwachten we dat je van aanpakken weet en dat je je werk met plezier doet.
Lijkt dit jou wat? Stuur dan in mail naar info@fcbergh.nl Heb je iemand met wie je graag samen wilt werken? Meld je dan met zijn tweeën aan. Je hoeft geen lid van FC Bergh te zijn.
En hopelijk zien we elkaar dan snel in de leukste voetbalkantine van Lengel, Stokkum en ’s-Heerenberg!

@fcbergh.nl