Uncategorized

Voetbal is voor iedereen!

By januari 27, 2021 No Comments
Bij FC Bergh hanteren we de stelregel dat voetbal voor iedereen is. Dus zeer zeker ook voor mensen met een lichamelijke- of geestelijke beperking.
 
Daarom zijn we aan het kijken of het mogelijk is om voor deze doelgroep een afdeling G-Voetbal op te richten binnen onze club.
 
Inmiddels hebben we contact gezocht met instanties die ons hierbij kunnen helpen en staan er gesprekken gepland met voetbalclubs, die ervaring hebben op dit gebied.
 
Daarnaast willen we natuurlijk graag weten of we hiermee in een behoefte voorzien. Want zonder voetballers en voetbalsters die mee willen doen geen G-voetbal!
 
Daarom willen we iedereen, die hier op welke wijze dan ook in geïnteresseerd is, vragen om dit bij ons kenbaar te maken. Dat kan door een mail te sturen naar info@fcbergh.nl Ook als je vragen hebt, of je ervaringen over dit onderwerp wilt delen, kun je hier terecht.
 
Hopelijk kunnen we onze plannen verwezenlijken en mogen we straks ook G-voetballers en -voetbalsters begroeten op sportpark Marinus van Rooijen!
 
Voetbal is immers voor iedereen!