Sportpark

Samen onderweg naar FC Bergh – De laatste loodjes

By juli 25, 2019 augustus 13th, 2019 No Comments

Petje af voor alle harde werkers die, onder door de hitte lastige omstandigheden, dag in, dag uit, keihard werken aan de renovatie van sportpark Marinus van Rooyen.

Maar ondanks de tomeloze inzet van al die betrokkenen, is nu al zeker dat de kunstgrasvelden, op het moment dat de eerste trainingen zijn gepland, niet speelklaar zullen zijn. En het laatste dat willen is ons natuurgrasveld overbelasten want dan zullen we daar de rest van het seizoen de naweeën van onder vinden.

Daarom hebben we moeten besluiten de eerste trainingen, die voor de meeste teams in de week van 26 augustus zullen starten, op de velden in Lengel en Stokkum, die om die reden nog steeds worden onderhouden, plaats te laten vinden.

Op deze site kun je het trainingsschema vinden. De trainingen waarbij staat aangegeven dat ze op veld 1 en 2 zijn gepland, vinden plaats in Lengel. Die van veld 3 in Stokkum.

Daarnaast is de bedoeling om, voordat de trainingen weer beginnen, een bijeenkomst te beleggen, waar iedereen de gelegenheid krijgt om rond te kijken op het vernieuwde sportpark Marinus van Rooyen en geïnformeerd zal worden over de laatste stand van zaken. Nader bericht hierover volgt.

De afgelopen maanden zijn we met zijn allen voortvarend onderweg naar FC Bergh. Wij vertrouwen ook de komende weken op begrip en medewerking van trainers, leiders spelers en andere betrokkenen. Want dan zal het met die laatste loodjes zeker ook goed komen en kunnen we in september aftrappen op een van de mooiste sportparken van Gelderland en omgeving!

Bestuur FC Bergh