Sportpark

Begrip en flexibiliteit gevraagd!

By augustus 23, 2019 No Comments

Donderdag 22 aug j.l.  heeft er een informatieavond plaats gevonden bij FC Bergh, tijdens welke de aanwezigen zijn geïnformeerd over de voortgang van de werkzaamheden op sportpark Marinus van Rooijen en de consequenties hiervan voor de opstart van het nieuwe seizoen.

Daarbij werd de verwachting uitgesproken dat veld 1 vanaf dinsdag (27 aug) beschikbaar zal zijn inclusief verlichting.  Veld 2 kunnen we mogelijk vanaf 14 september gebruiken met de opmerking dat de verlichting niet eerder dan in de week van maandag 23 september wordt geïnstalleerd. Veld 3 is op zijn vroegst 31 augustus beschikbaar. Ook hier geldt dat de verlichting niet eerder dan in de week van maandag 23 september gaat branden.

We hopen dat de we nieuwe kleedkamers eind september in gebruik kunnen nemen.

Gezien bovenstaande zal ook de komende weken een deel van de trainingen in Lengel en Stokkum plaats vinden. Het trainingsschema is  op deze site (www.fcbergh.nl) te vinden. Via ‘organisatie – alternatief trainingsschema’. Het is zaak om dit schema regelmatig te checken want afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden wordt het aangepast.

Tenslotte werd er een oproep aan alle trainers/leiders/spelers gedaan: Er is de afgelopen periode heel veel werk verricht bij FC Berg maar de komende weken wordt het echt spannend omdat er nog veel moet gebeuren en er ook weer gevoetbald wordt. Om deze periode goed door te komen, is het van het grootste belang dat eenieder hier zich terdege van bewust is en zich begripvol en flexibel opstelt. Ook al lopen zaken niet precies zoals we allemaal graag zouden willen.

We rekenen op ieders medewerking!