Sponsoring

Kledingcontract getekend,

By juli 10, 2019 augustus 13th, 2019 No Comments

In het bijzijn van Erna en Wouter Mecking hebben onze voorzitters (Niels, Jos en Alex) gisterenavond het kledingcontract met Mecking Ulft / Jako Nederland getekend.

Aan de ondertekening van deze overeenkomst is een uitgebreide selectieprocedure voorafgegaan. Op basis van prijs, kwaliteit en service, is de keuze uiteindelijk op Mecking/Jako gevallen.

Voor de Fa. Mecking betekent dit dat er een flinke uitdaging ligt te wachten, want over ruim een maand dienen er 47 teams in het prachtige blauwzwart, inclusief bedrukking, gestoken te zijn.

Van onze sponsorcommissie was Edwin te Booij bij het zetten van de handtekeningen aanwezig. Edwin en zijn mannen hebben de afgelopen tijd voor bijna alle teams sponsoren weten vast te leggen. Maar er zijn er nog enkele beschikbaar, zo liet Edwin weten.

Bent u geïnteresseerd om kledingsponsor van FC Bergh te worden of wilt u op een andere wijze een bijdrage leveren aan onze club? Stuur dan een mail aan sponsoring@fcbergh.nl Edwin, Bart of Pepijn nemen dan per omgaande contact met u op!