Programma

Zondag verkeershinder door Montferlandrun

By november 24, 2019 december 2nd, 2019 No Comments

Komende zondag 1 december zijn de velden en de kantine van FC Bergh slechter bereikbaar. Oorzaak hiervoor is de Pfixx Solar Montferland Run die op die dag in en rondom ’s-Heerenberg wordt gehouden. (Zie kaart)

Korte informatie over het evenement

Het evenement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kab Midi Run
    Een recreatieve loop over 7,5 kilometer. De start is om 10.30 uur en de route loopt via Slotlaan, Kastanjelaan, betonnen fietspad van Stokkum naar Zeddam, Drieheuvelenweg weer naar ‘s-Heerenberg. De laatste loper finisht naar verwachting rond 11.45 uur.
  • Pfixx Solar Montferland Run
    De Pfixx Solar Montferland Run is 15 kilometer lang en start om 12.00 uur. De route voert door Stokkum langs Beek en Zeddam en weer terug naar ‘s-Heerenberg. De laatste loper finisht rond 13.55 uur.
  • De Gelderlander Jeugdloop
    Diverse starts vanaf 12.15 uur, voor kinderen tot en met 15 jaar. De route is in het centrum. De afstand bedraagt 1 kilometer.

De start bevindt zich op de Slotlaan en de finish op de Molenstraat t.h.v. De Gracht / net voor de kerk in ‘s-Heerenberg.

Het kan voorkomen dat bezoekers en spelers hinder ondervinden op de route van en naar het Sportpark Marinus van Rooijen. De organisatie en de verkeersregelaars doen hun uiterste best die hinder zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Verzoek aan bezoekers en spelers is om aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen met het oog op de verkeersveiligheid van hen zelf, maar ook die van de deelnemers aan dit loopevenement. In dat geval wordt het voor ons allemaal een geslaagde dag! Alvast bedankt voor uw medewerking.