Informatie

We zijn weer begonnen!

By april 29, 2020 No Comments

Na een periode waarin de stilte alleen werd verstoord door fluitende vogels, klonk vanavond eindelijk weer het vertrouwde geluid van vrolijke en blije kinderen op ons sportpark.

 

Verleden week werd bekend gemaakt dat, tegen een aantal voorwaarden het licht op groen mocht voor onze pupillen. Zo moesten kleedkamers en kantine gesloten blijven en ouders mochten het sportpark niet op. Ook waren alle betrokkenen geinformeerd over de heersende protocollen. En voor en na het trainen konden de handen schoon worden gemaakt m.b.v. een speciaal hiervoor door Hyscon Hygiëne en Metach Ulft beschikbaar gestelde handgel dispencer.

Voor onze pupillen maakte dat allemaal niet uit. Zij waren alleen maar blij dat ze hun vriendjes weer terugzagen, hun overtollige energie kwijt konden en tussendoor ook nog tegen een bal mochten trappen.

De komende wordt er op de maandag tm woensdag getraind. Het schema is terug te vinden op www.fcbergh.nl Zoals het er nu naar uitziet gaan we volgende week ook een voorzichtige start maken met onze junioren. En dan maar hopen dat de situatie dusdanig verbetert dat voor onze hele vereniging betere tijden aanbreken.

In elk geval hartstikke mooi dat we vanavond een eerste stap in de goede richting konden zetten!

Lia bedankt voor de foto’s! En voor meer info over de handgel dispencer: Alex Knippers – 0652614573