Informatie

Versoepeling coronamaatregelen 5 juni.

By juni 2, 2021 No Comments

Deze week hebben we bij elkaar gezeten om te bepalen of de versoepelingen, die op 5 juni in zullen gaan, het mogelijk maken om clubgebouw en terras te heropenen.

 

We vinden dit een heel lastig dilemma; aan de ene kant gunnen we het iedereen, inclusief onszelf, om na trainingen en-of wedstrijden weer gezellig samen te zitten. Aan de andere kant maken de beperkingen, die ook na 5 juni gelden, heropening eigenlijk niet mogelijk:

Horeca/kantine/terras.

Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. Zelfbediening is niet toegestaan. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is ook niet toegestaan. Een reservering, gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.

Gezien bovenstaande hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten om voorlopig nog niet open te gaan.  Wel hebben we afgesproken dat we de ontwikkelingen in de gaten houden en dit besluit zullen heroverwegen zo gauw we daartoe kansen zien.

Wij vertrouwen op eenieders begrip en hopen snel weer van ons te laten horen maar dan met beter nieuws!

Met sportieve groet,

Bestuur FC Bergh

P.s. Heb je tips, op- of aanmerkingen n.a.v. dit bericht? Laat het ons weten via info@fcbergh.nl