InformatieProgramma

Terras FC Bergh nog niet open.

By mei 18, 2021 No Comments

Vandaag zijn er weer een aantal versoepelingen aangekondigd, waaronder de heropening van terrassen op sportaccommodaties.

Echter omdat de beperkingen die hieraan zijn gesteld (max 2 personen per tafel, tot 20 uur, vooraf reserveren en gezondheidscheck) naar onze mening zullen leiden tot een onwerkbare situatie, hebben we besloten ons terras voorlopig gesloten te houden. Bovendien willen we onze vrijwilligers niet opzadelen met de naleving en handhaving.

Natuurlijk willen wij, net als iedereen,  liever vandaag dan morgen weer zo normaal mogelijk trainen en wedstrijden voetballen, inclusief de 3e helft. Nieuwe versoepelingen die dat mogelijk maken, zullen we dan ook met beide handen aangrijpen.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om alle leden, ouders van jeugdleden, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen te danken voor hun begrip en medewerking de afgelopen periode.  Fijn om te ervaren dat jullie loyaal bleven aan FC Bergh en er, ondanks alle beperkingen, steeds het beste van probeerden te maken.

Hopelijk tot snel bij FC Bergh langs de lijn én op ons prachtige terras!

Bestuur FC Bergh.