InformatieProgramma

Met FC Bergh op Kamp!

By april 10, 2021 No Comments

Binnen onze vereniging is een groep vrijwilligers drukdoende om, indien de maatregelen het toelaten, met Pinksteren weer het welbekende Jeugdkamp voor pupillen te organiseren.

De reservering die wij voor vorig jaar hadden staan bij Buitengoed de Panoven in Oud-Zevenaar is door de toenmalige Coronamaatregelen verzet naar dit jaar en wel voor 21, 22 en 23 mei.

Er zal weer geslapen worden in Tipi-tenten en we hebben een geheel speelterrein tot onze beschikking. Uiteraard worden er weer de onderlinge toernooitjes en andere spelletjes georganiseerd.

De kosten zullen net als voorgaande jaren €45 per deelnemer zijn. Hiervoor krijg je dan ook een geheel verzorgd actief weekend aangeboden samen met je teamgenootjes.

Graag zou ik van u willen weten of uw kind mee kan en mag met dit pupillenweekend.

Uiteraard gaat het kamp alleen door als aan alle, dan eventueel geldende Coronamaatregelen, wordt voldaan. Dus alleen als het veilig kan en er geen beperkingen zijn vanuit RIVM en/of Overheid.

Indien uw zoon/dochter mee wil en mag, stuur dan een mail aan bestuur@fcbergh.nl met hierin de volledige naam en team van de deelnemer.

Tegen de tijd dat er meer duidelijkheid is of het kamp definitief doorgaat, nemen wij via de mail contact met u op voor aanvullende gegevens. Het verschuldigde kampgeld kan achteraf voldaan worden.

Mocht de gehele Coronasituatie blijven zoals deze nu is, en het kamp dus niet door kunnen gaan, dan ontvangt u hierover ook tijdig bericht.

Met sportieve groeten en in afwachting van jullie reactie,

Mede namens het organisatiecomité,

Ed van der Graaf

Secretaris FC Bergh