Informatie

Meedoen bij FC Bergh!

By mei 2, 2020 No Comments

Vanaf heden kunnen ook pupillen die geen lid zijn van FC Bergh, tijdelijk meetrainen.

Zoals eerder gemeld zijn we de afgelopen week weer gestart met de trainingen voor onze pupillen (6 t.m.12 jaar).

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop dit is verlopen. Ook merkten we dat de jongens en meisjes er veel plezier aan beleefden dat ze, na zo’n lange periode van gedwongen rust, weer samen het veld op mochten.

Bovenstaande heeft ons doen besluiten deze trainingen vanaf heden ook open te stellen voor kinderen die geen lid zijn van FC Bergh. Dit geldt tot de zomer, voor jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar. Hier zijn geen voorwaarden aan verbonden.

De trainingen duren 1 uur en vinden plaats op de maandag t.m. donderdag tussen 18.15 en 20.30 uur. Alle teams trainen 1x per week. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het onze bedoeling de nieuwkomers op leeftijd in te delen bij de bestaande teams.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@fcbergh.nl onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer van uw zoon/dochter. Wij geven dan aan wanneer en hoe laat hij of zij op ons sportpark wordt verwacht, alsmede de naam van de contactpersoon ter plekke.

De trainingen vinden plaats volgens de corona-protocollen: (https://www.fcbergh.nl/…/upl…/2020/04/nocnsf_protocol_a4.pdf)

We hopen hiermee veel kinderen een plezier te doen!