Informatie

Corona Update – 24 Maart.

By maart 24, 2020 No Comments

Beste leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en andere FC Bergh betrokkenen.

Hoewel vandaag bekend werd dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven en dus loopt tot en met 6 april, lijkt de kans dat we dit seizoen nog aan het voetballen komen heel klein.

Dat is natuurlijk erg vervelend maar we realiseren ons ook dat onze zorgen peanuts zijn, in vergelijking met die van mensen die direct of indirect door het virus zijn getroffen.

FC Bergh heeft zijn financiën op orde dus deze periode, zonder inkomsten, komen we ongetwijfeld door. Al zal het wellicht betekenen dat we t.a.v. een aantal voorgenomen projecten pas op de plaats zullen moeten maken.

Problematisch zou het pas worden als deze voetballoze maanden voor een aantal leden aanleiding zou zijn om uit besparingsoverwegingen, hun lidmaatschap tijdelijk op te zeggen. We doen in deze dan ook een beroep op de solidariteit van eenieder om dat niet te doen.

Daar komt nog bij dat we, afhankelijk van wanneer het sein weer op groen gaat, plannen hebben om in de zomermaanden, ter compensatie van deze gedwongen rustperiode, extra activiteiten te organiseren.

In tijden zoals deze realiseren we ons pas wat we met zijn allen in korte tijd hebben opgebouwd bij FC Bergh. Het kan niet anders dan dat we dat nóg meer gaan waarderen als we daar over een poosje weer van kunnen genieten.

Tot het zover is wensen we leden, vrijwilligers en alle overige betrokken veel gezondheid toe.

Pas goed op je zelf én de ander!

Bestuur FC Bergh.