Informatie

Corona update 15 oktober,

By oktober 15, 2020 No Comments
In de nieuwe coronamaatregelen staat aangegeven dat het voor spelers vanaf 18 jaar is toegestaan om in groepjes van maximaal 4 personen, op 1,5 mtr te trainen.
 
Echter ondanks ieders goede bedoelingen, zijn van mening dat het lastig, zo niet onmogelijk zal zijn, om consequent aan deze voorwaarden te voldoen.
 
Dit, in combinatie met de sterke groei van het aantal besmettingen ook in onze regio, heeft ons doen besluiten deze mogelijkheid, in elk geval de komende 14 dagen, bij FC Bergh niet aan te bieden. Daarna zullen we bekijken hoe we hier verder meegaan.
 
Voor onze seniorenleden betekent dit dat ons sportpark tot nader order gesloten is.
 
Wij vertrouwen op begrip voor dit lastige maar in onze ogen, gerechtvaardigde besluit.
 
Gelukkig hebben wij beter nieuws voor onze jeugdleden:
 
In het nieuwe coronaprotocol staat expliciet aangegeven dat het voor verenigingen is toegestaan om met hun jeugdteams onderlinge wedstrijdjes te spelen. Helaas nog steeds zonder toeschouwers.
 
De komende dagen gaan we kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven. Meer nieuws volgt!
 
Rest ons iedereen op te roepen de geldende coronaregels na te leven. Des te beter iedereen hierbij zijn of haar best doet, des te sneller we weer ‘normaal’ mogen voetballen en nog veel belangrijker; des te groter de kans is dat we allemaal gezond blijven.
 
Wij rekenen op jullie!
 
Bestuur FC Bergh