InformatieProgramma

Bodyplus blij met FC Bergh!

By april 5, 2021 No Comments
Wie langs het sportpark van FC Bergh loopt, moet er niet raar van opkijken daar, naast voetballers, ook volleyballers en gymnasten bezig te zien.
Door de coronamaatregelen mogen die namelijk niet binnensporten. Daarom schikken ze bij FC Bergh graag een beetje in, zodat ook in deze tijd iedereen zijn of haar favoriete sport kan beoefenen. Daar gaat het tenslotte om!
Een goed voorbeeld van bovenstaande is Marianne Bouwman van BodyPlus, die vanaf 30 maart is begonnen op het sportpark van FC Bergh met het geven van aantal sport-/bewegingslessen.
Deze groepslessen vinden normaal binnen plaats. Maar volwassenen vanaf 27 jaar mogen helaas nog niet binnen sporten. Vandaar dat Marianne heel blij is dat ze bij FC Bergh terecht kan en ze haar leden toch iets kan bieden.
Op de dinsdag van 19:00 – 20:00 wordt de High Pump gegeven. Op de donderdagochtend van 09:30 – 10:30 Bodyshape, gecombineerd met de Rug, Houding en Buiktraning.
Wil je meer weten over de inhoud van de trainingen? Of wil je een keer mee doen? Kijk dan op www.bodyplusonline.info of neem contact op met Marianne. Uiteraard mag je ook gewoon op de lestijden langskomen. Misschien vind je het dan wel zo leuk dat je gelijk een proeflesje mee wilt doen!
Vooral de High Pump zou een mooie aanvulling kunnen zijn op de training van de voetballers! Aldus Marianne. Dus wie weet wat er nog meer voortvloeit uit deze samenwerking!
(Foto’s: BodyPlus)
1.470
Bereikte mensen
294
Betrokkenheidsacties
Bericht promoten
29
4 opmerkingen
3 keer gedeeld
Leuk

 

Opmerking plaatsen
Delen