Informatie

Beste (ouder van) spelers en speelsters, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters!

By september 29, 2020 No Comments

Ongetwijfeld hebben jullie maandag over de nieuwe Corona-maatregelen van onze overheid gehoord. Gelukkig mogen we blijven voetballen! Maar helaas wel zonder toeschouwers…

Hier kunnen jullie lezen  wat dit in elk geval de komende 3 weken betekent voor de voetbalactiviteiten bij FC Bergh.

Kleedlokalen:
Op trainingsavonden zijn de kleedlokalen gesloten. Bij wedstrijden is er alleen kleedruimte voor de bezoekers- alsmede de scheidsrechters beschikbaar.  Kom dus altijd in je sportkleding naar FC Bergh.

Clubgebouw: Ons clubgebouw is de komende drie weken gesloten.

Trainingsavonden:
Op trainingsavonden is onze accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers, (hulp-)trainers, verzorgers en vrijwilligers die op dat moment moeten trainen of in functie zijn.

Ouders en overige toeschouwers (dus ook de chauffeurs die kinderen naar trainingen brengen) hebben helaas geen toegang.

Wedstrijden:
Spelers, (hulp-)trainers, eventueel extra hulptrainers bij de allerkleinste voetballertjes, leiders, verzorgers, grens- en scheidsrechters en vrijwilligers die in functie zijn, maar ook de eventuele begeleidende chauffeurs van uit-teams zijn wel welkom op het park op het moment dat de voetbalwedstrijd gespeeld wordt.

Toeschouwers, supporters en/of ouders van jeugdleden helaas niet.

Voor en na de training/wedstrijd?
Zowel voor als na een training of wedstrijd is een speler/vrijwilliger weer een gewone toeschouwer. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Kom dus niet te vroeg naar FC Bergh en verlaat het park direct na je training of wedstrijd.

En verder
Uiteraard gelden nog steeds de “bestaande” Corona-maatregelen; houd 1,5 meter afstand van elkaar, blijf thuis bij verkoudsheidsklachten en/of griepverschijnselen.

Wij zijn er ons zeer van bewust dat deze maatregelen de voetbalsport niet leuker maken! Gezondheid van iedereen is echter het belangrijkste wat er is. Daarom vragen wij ook nu weer aan jullie om de nieuwe regels goed na te leven.

Wij rekenen op jullie!

Bestuur FC Bergh