De club van 50 FC Bergh

De club van 50 van FC Bergh bestaat uit een aantal mensen die onze voetbalvereniging een warm hart toedragen. Lid worden van deze club betekent dat je de voetbalvereniging jaarlijks ondersteunt met een bedrag van 50 euro. De club van 50 heeft een eigen bestuur dat bestaat uit Fred Willemsen, Ruud Smit en Arnold Janssen.

Doelstelling club van 50 FC Bergh

Eén keer per jaar houden we een vergadering waar we meteen een gezellige avond/middag van maken met een hapje en een drankje. Alle leden worden hiervoor uitgenodigd. Iedereen kan en mag tijdens deze vergadering ideeën aandragen waar we het bijeengebrachte geld aan willen besteden. We overleggen uiteraard met het bestuur van onze vereniging en vragen ook aan hen of ze wensen hebben die we met een bijdrage van de club van 50 kunnen realiseren.

Lid worden

Leden van de club van 50 hebben het gehele seizoen gratis entree bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Het is de bedoeling dat er met het bijeengebrachte geld van de club van 50 dingen worden gerealiseerd die uit de normale exploitatie van de club moeilijk zijn te realiseren.

Wanneer u na het lezen van deze informatie belangstelling hebt gekregen om lid te worden van onze club van 50, schroom dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of met een van de bestuursleden, u zult dan aan het ledenbestand worden toegevoegd en uw naam zal op het bord van onze club in de kantine worden vermeld. We kunnen nog genoeg leden gebruiken en zijn blij met ieder nieuw lid.

Hopelijk mogen wij u snel begroeten als lid van onze club van 50.

Met vriendelijke sportgroeten,

Fred Willemsen, Ruud Smit, Arnold Janssen

Ga naar contactformulier Club van 50