Businessclub

De Business Club van FC Bergh is een bijzondere club. Alleen al door de opvallende samenstelling van de leden. Grote bedrijven en organisaties, MKB-ers, kleine zelfstandige ondernemers, voetballiefhebbers, inwoners van ‘s-Heerenberg, Lengel en Stokkum in hart en nieren of ‘gewoon’ zakelijke leden. We passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal.

Vanuit welke overweging de leden dan ook lid zijn van onze business club, onder aan de streep is het altijd goed voor hun eigen zaken. Bijvoorbeeld door tijdens een wedstrijd van FC Bergh te netwerken. Het nuttige wordt bij Businessclub FC Bergh gecombineerd met het aangename en daarmee is de basis gelegd voor een succesvolle business club.

Gedurende het seizoen worden er, exclusief voor de leden van de business club, drie bijeenkomsten georganiseerd. Dit varieert van de traditionele Lenteborrel, een Bedrijfsbezoek bij een van de leden, tot het Jaarfeest met een mysterie act of gast. Tijdens deze goed bezochte evenementen leren de business club – leden elkaar in een ongedwongen sfeer (hernieuwd) kennen, wat zeker tot business leidt. Kortom; de leden van de business club ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Bestuur
Voorzitter: Jeroen Bruil
Secretaris en vice voorzitter: Nico Wissink
Penningmeester: Maarten Kupers
Bestuursleden: Koen Rosendaal en Robert Jan Bruil

Doelstelling
Vanzelfsprekend hebben we als business club ook doelen en ambities. De doelstelling van de Businessclub is FC Bergh te ondersteunen in het jeugdbeleid. Een groot deel van de bijdrage die de Businessclub leden jaarlijks overmaken, wordt gebruikt voor het actief ondersteunen van dit jeugdbeleid. Door deze steun kan FC Bergh de contributie voor de jeugdleden laag houden waardoor nagenoeg alle jeugd lid kan worden.

Ambities
Behalve een gevarieerd programma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten en het invullen van de doelstelling, willen we ook graag groeien. Met circa 60 actieve leden nu, willen we doorgroeien naar 80 of misschien wel 100 leden.

Lid worden
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Businessclub FC Bergh u kan bieden op zakelijk gebied?! Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze secretaris: nico@nwissink.nl. De secretaris zal u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor een lidmaatschap.