Businessclub

De Business Club van FC Bergh is een bijzondere club. Alleen al door de opvallende samenstelling van de leden. Niet alleen grote bedrijven en organisaties, MKB-ers en kleine zelfstandige ondernemers zijn lid. Ook voetballiefhebbers en inwoners van ‘s-Heerenberg, Lengel en Stokkum zijn lid. We passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal.

Goed voor eigen zaken
Vanuit welke overweging de leden lid zijn van onze business club, onder aan de streep is het altijd goed voor hun eigen zaken. Zo is het mogelijk te netwerken tijdens een wedstrijd van FC Bergh. Het nuttige wordt bij Businessclub FC Bergh gecombineerd met het aangename. Daarmee is de basis gelegd voor een succesvolle business club.

Bijeenkomsten
Gedurende het seizoen worden er drie bijeenkomsten georganiseerd. Deze zijn  exclusief voor leden van de business club. Dit varieert van de traditionele lenteborrel en een bedrijfsbezoek bij een van de leden, tot het jaarfeest met een mysterie act of gast. Tijdens deze goed bezochte evenementen leren de business clubleden elkaar in een leuke informele sfeer (hernieuwd) kennen. Dit leidt zeker tot business. Ze nodigen klanten uit, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Bestuur
Voorzitter: Robert-Jan Bruil
Penningmeester: Maarten Kupers
Bestuursleden: Nancy Litjes, Karin Slager en Koen Rosendaal

Doelstelling
Vanzelfsprekend hebben we als business club ook doelen en ambities. De doelstelling van de Businessclub is FC Bergh te ondersteunen in het jeugdbeleid. Een groot deel van de bijdrage die de Businessclub leden jaarlijks overmaken, wordt gebruikt voor het actief ondersteunen hiervan. Door deze steun kan FC Bergh de contributie voor de jeugdleden laag houden.

Ambities
Behalve een gevarieerd programma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten en het invullen van de doelstelling, willen we ook graag groeien. Met circa 60 actieve leden nu, willen we doorgroeien naar 80 of misschien wel 100 leden.

Lid worden
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Businessclub FC Bergh u kan bieden op zakelijk gebied? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze waarnemend secretaris: Robert Jan Bruil, via info@fcbergh.nl Robert Jan zal u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor een lidmaatschap.